pátek 10. listopadu 2017

Yoga v obýváku a vše kolem ní

Fantastická atmosféra. 

Krásná energie.

Příjemné (o)hlasy.

Velká síla.

Spousta emocí. 

Živé a ještě živější prožívání.

Poznání. 

Respekt. 

Nadšení. 

Odhodlání. 

DECH! Hlavně DECH! Poslouchat jej, respektovat, řídit se jím, pomáhat si díky němu do jednotlivých ásan a jejich hlubšího provedení. A v neposlední řadě taky relaxace, kdy jde o uvolnění, (pokud možno) bezmyšlenkový stav. 

Obývákem prošlo už 7 žen, dvě miminka a spousta prožitků. Je jedno, jaké máte tělo, kolik vám je let. Je jedno, jaké zkušenosti s yogou máte či naopak nemáte. Při Yoze v obýváku jde o úplně jiné věci. Maličkosti tvoří celou hodinu a na těchto maličkostech se učíme, posouváme. Bez soupeření, bez srovnávání. Proč se srovnávat? Každý chodí na lekce sám za sebe a sám se sebou. Je zbytečné tahat sem (v hlavě myšleno samozřejmě) ostatní, kteří žijí/leží/sedí zrovna vedle mě. 

Projekt Yoga v obýváku ( http://www.kreativnimama.cz/2017/10/yoga-v-obyvaku.html) se krásně posunuje, roste, mění a já jako lektor cítím velikou pokoru a vděk za možnost poznávat skvělé ženy, skvělé děti. Pokud chce kdokoli další vyzkoušet, mám volné ještě pondělky a úterky. Čas je vždy individuálně domluven tak, abychom si vyhověli všichni. 

Namaste 






Žádné komentáře:

Okomentovat

Imunita

Každý, ale každý rok v této době řeším to samé - koutky u lehce atopické Terezky, opary u nás všech, lehké nachlazení u dětí (zvláštní, že j...