sobota 4. listopadu 2017

Úplněk a meditace

Dnes se dočtete na všech duchovně založených fb skupinkách a webech o Úplňku v Býku. Je dobré začít den meditací a posílit všechna přání, která v sobě máme a snažíme se o jejich splnění. Já si takovou meditaci přesně v určený čas, kdy Úplněk nastal - tedy v 06:22 naordinovala a intenzivně myslela na svá tajná přáníčka. Musím říct, že energie, kterou jsem cítila, rozvibrovala celé mé, ze spánku, ztuhlé tělo. Dokonce jsem si zazpívala mantru a přistihla se, že se mi můj hlas opravdu líbí!



Možná bych se mohla začít živit zpěvem :D Ale raději zůstanu u těch mých jiných plánů a cílů, které jsem si vytyčila. Každopádně... Já Vesmíru vyslala přání a už se mi jedno z nich plní! Takže se soustřeďte na svou mysl, pohodlně se usaďte anebo si klidně lehněte, zavřete oči a.... VYSÍLEJTE...

Co vyšlete, to přijde. Věřte mi, mám s tím zkušenosti....

Věnujte se také péči o tělo, o krk, hlasivky... Já  dnes chci dopřát svému tělu olejovou lázeň (Ashtangisté ví, o čem mluvím), pleťovou masku, velmi jemnou yogu a krásnou knížku spolu se skleničkou plnotučného mléka v posteli. 

Přeji všem nádherný víkend. A nezapomeňte uctít své blízké, kteří už nejsou mezi námi tím, že zapálíte svíčky na jejich hrobech. Pomodlete se jakkoli to umíte za jejich duše. Promluvte s nimi a svěřte jim své bolístky. Uleví se vám. 

Krásné dva nepracovní dny, přátelé!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Imunita

Každý, ale každý rok v této době řeším to samé - koutky u lehce atopické Terezky, opary u nás všech, lehké nachlazení u dětí (zvláštní, že j...