pondělí 11. září 2017

Výživa pro tělíčko

Vyzkoušela jsem za svůj život strašnou spoustu tělových mlék, másel a všeho podobného. Mám velmi suchou kůži a ještě k tomu takový zlozvyk si strašně škrabat nohy. Hlavně v zimě, to trpím hodně. A taky ve stresu. V období, kdy se bojím nebo řeším zásadní věci.

Když se nemažu, mám opravdu hodně suchou kůži na celém těle, včetně obličeje. No, hold Váta, suchý a studený yogový typ. Hodně mi pomáhalo tělové mléko Nivea, ale to nejhustší, které jsem potřebovala a kupovala, se pracně roztíralo. 

Ovšem nedávno při návštěvě Francie, jsem objevila doslova poklad. Tělové máslo The body shop. Něco tak luxusního jsem dlouho svému tělu nedopřála. Nejen, že sprchový gel zvláční, ale už jen po srpcháči zůstane kůže nádherně jemňounká a voňavá. A co potom tělové mléko... To je slast! 

Kdyby někdo chtěl příště z Francie přivézt, hlaste se. Zjistím cenu a v případě zájmu vezmu každému, co bude chtít a potřebovat. Doporučuji tyhle dvě sady, vůně každé z nich je nepopsatelná! 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Imunita

Každý, ale každý rok v této době řeším to samé - koutky u lehce atopické Terezky, opary u nás všech, lehké nachlazení u dětí (zvláštní, že j...