sobota 26. srpna 2017

Přej a bude ti dáno

Včera jsem psala krátký příspěvek o přání si. Víte, co? Nevěřím na náhody. Věřím na to, že každý si do života přitahujeme to, co potřebujeme. Ať už máme dostat lekci, anebo nám má někdo pomoct, je to jen výsledkem toho, co vysíláme "tam". 

Minulý týden jsme s dětmi byli na louce, kde bylo plno jetelu. Řekla jsem jim, aby zkusily děti najít čtyřlístky. Strávily jsme tam hodně času, ale samozřejmě se nic nenašlo :) A já si říkala... "Jé, to by bylo fajn, kdyby si děti našly svůj první čtyřlístek." Nepřekvapilo mě, když jsem dnes slyšela děti:

"Mami, já jsem našel čtyřlístek!!!" 

Dvojčata zrovna svačila pod oknem. Jen tak se sehnul Kuba od stolečku a přímo u nohy čtyřlístek. Ta jeho svítící očka a upřímná nefalšovaná radost byla dokonalost! O pár minut později křičela Terezka:

"Mami, já našla taky jeden!!!"

Okamžitě jsem seběhla dolů, vychválila je samozřejmě až do nebes a sama jsem po obkouknutí trávy přímo pod okny kuchyně našla další dva čtyřlístky. Už se lisují v knížce...

Ještě minulý týden jsem myslela na to, jak moc mi chybí yoga. Vedené lekce, nebyla jsem několik týdnů. Vlastně od té doby, co jsem se přestěhovala. Myslela jsem na to, jak by bylo fantastický najít tady dokonce vedenou Ashtanga yogu. A ejhle... Tento týden mi manžel našel skupinku na FB s názvem Ashtanga yoga. Skákala jsem samozřejmě metr vysoko radostí! 

Taky jsem si říkala, že bych potřebovala práci, která bude především na home office. Jen občas, takový přivýdělek... Kdo uhodne, jak to dopadlo? 

Ano! Myslete na to, co si přejete a ne na to, co si nepřejete a všechno  k vám přijde! Věřte, vím, o čem mluvím. Resp. vím, co píšu ;)

Krásný zbytek víkendu. Přejte a bude vám dáno!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Imunita

Každý, ale každý rok v této době řeším to samé - koutky u lehce atopické Terezky, opary u nás všech, lehké nachlazení u dětí (zvláštní, že j...