středa 4. října 2017

Království pro děti

Když jsem zařizovala pokoj dětem, byla jsem nadšená. Objednala jsem spoustu nálepek na zeď, spoustu doplňků v mátové barvě. Dala jsem si opravdu záležet na tom, aby se děti v novém pokojíčku a hlavně po přestěhování do úplně nového místa, cítily jako doma hned od začátku a nezapochybovaly nad tím, že jim tady bude dobře. 

Plumlov jsem si zamilovala okamžitě, kdy mě tady - dnes už manžel - vzal na naše snad 4. rande. Byla jsem nadšená z té VSI (tady jeden z mých první nadšeneckých článků o Plumlově: http://www.kreativnimama.cz/2017/08/uz-jsem-skoro-zapomnela-jaky-byl-zivot.html), kde se v podstatě nic moc nedělo a přitom tady bylo narváno každý víkend díky nejrůznějším akcím, které se udály na zámku. 


Jelikož jsme se stěhovali z Brna do Plumlova tak nějak za pochodu a víceméně zůstávalo stěhování krámů, tzn. balení a následné vybalování a zařizování nového DOMA na mně samotné, dala jsem si hodně záležet na tom, co kam postavím. První jsem si vzala do parády dětský pokojík, na ten jsem se těšila jako by měl být můj vlastní :) Takže nakoupeny stromečky na zeď a fantastický koberec z www.maxmax.cz, pokračovala jsem s nákupem na téže webovce i s nálepkami na zeď, které jsem ve finální verzi na zeď nenalepila, protože mě napadla varianta nalepit zvířátka na jednotlivé zasunovací kastlíčky (Ikea) tak, aby si děti poznaly a pamatovaly podle zvířátek, kde co mají schováno. 







Pokračovala jsem nákupem svítících mini koulí v Pepco, původně visely tyto řetězy na poličce nad postelí, ale já je pak přemístila na okno. Taky jsem tam pořídila ukládací boxy v mátové barvě. Dva dny poctivě malovala stoleček a židličky do bílo mátové barvy, aby všechno ladilo. Stoleček jsem stejně nakonec z pokoje odnesla, najednou se díky němu totiž zmenšil prostor a už nebylo moc kam dát zámek a hrad. Ve zbývajícím čase jsem dětem namalovala na postýlky nálepky zvířátek a mini dráčků (syn miluje draky). 




Padl i dotaz, kde jsme koupili hrad a draka. Tak ten dostal syn k narozeninám, podařilo se mi sehnat na bazárku, ale fungl nový vygooglíte pod SCHLEICH VELKÝ RYTÍŘSKÝ HRAD S PŘÍSLUŠENSTVÍM, kdyby někdo přemýšlel nad dárečkem k blížícím se Vánocům ;) Můj malý z něj byl nadšený, takže doporučuji! Draky, rytíře jsme dokupovali postupně tak, jak přicházely další svátky, Vánoce a všechny ty příležitosti, u kterých se rozdávají dárečky. 


Dřevěný zámek, který byl mimochodem dost finančně náročný, jsem pořídila nový opět pomocí strýčka Googla. Zkuste zadat DŘEVĚNÝ ZÁMEK PRO PRINCEZNY



Další z krásných mátových doplňků byl LAPAČ SNŮ - vyráběno mou maličkostí :) Původně má viset na lustru, ale nebyla jsem schopná ho zatím pověsit. Ale chystám se na to již brzy!


Co se všeho ostatního týká... Pořizováno tak nějak za pochodu a průběžně :) Polštářky šité od mé sestry, plyšáčky ME TO YOU ještě z dob mého dětství a dospívání... 







Pokud jsem na něco zapomněla, určitě neváhejte s dotazy! A přeji spoustu krásného zařizování, pokud vás v nejbližších dnech čeká něco podobného ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Imunita

Každý, ale každý rok v této době řeším to samé - koutky u lehce atopické Terezky, opary u nás všech, lehké nachlazení u dětí (zvláštní, že j...